Weekly News

3 spørgsmål til Silvia Wulff

Silvia Wulff er grundlægger og CEO hos Lovemade, som laver økologisk babymad.

Hvad fik dig til at blive producent af økologisk babymad?

– Da jeg selv blev mor, undrede det mig meget, at udvalget på hylderne ikke var af højere kvalitet. Det slog mig som forbruger og som mor, at jeg serverede mad for min baby, som jeg ikke selv havde lyst til at spise.

Hvorfor er det vigtigt?

– Det er vigtigt, at vi husker, at børnenes madvaner er forældrenes ansvar. Gode smagsoplevelser og varieret kost gør at barnet bliver mindre kræsent senere hen. Jeg vil gerne have, at mine børn ved, hvad økologi er, men det handler ikke kun om økologi. Det handler også om kvalitet, at forstå sig på råvarer og sætte spørgsmålstegn ved det udbud, som er lige for næsen af os i hverdagen.

Hvordan kan vi hjælpe børnene med deres madvaner?

– Der er heldigvis kommet mere fokus på det i dag. Der bliver lavet madskoler og madfestivaler, hvor børnene lærer om råvarerne, hvor de kommer fra og hvordan de tilberedes. Hvis man inddrager børnene i madlavning og indkøb, kan det også skabe madglæde. Madglæde skaber interesse for mad, og interesse skaber gode madvaner. 

Del

Journalist

Torben Thornæs Andersen

Andre artikler