Weekly News

Det er blevet en del af os

Rynkebys støtte til Team Rynkeby og derigennem til Team Rynkeby Skoleløbet, der samler penge ind til Børnelungefunden, er blevet en naturlig del af selvforståelsen blandt både ledere og medarbejdere hos Rynkeby. Det fortæller Rynkebys direktør, Peter Frank Andersen.

– Det sponsorat, vi giver til Team Rynkeby, er med til at fastholde det gode omdømme, Rynkeby har, og det er selvfølgelig en del af det. Men sponsoratets interne effekt er mindst lige så vigtig for os, siger han.

Team Rynkeby opstod i starten af nullerne som en idé hos nogle af medarbejderne og er siden blot vokset og vokset, fortæller Peter Frank Andersen.

– Team Rynkeby startede med nogle få medarbejdere, der for 15 år siden fik idéen med at cykle til Paris for at samle penge ind. Gennem årene er det vokset, og Team Rynkeby er i dag en integreret del af Rynkeby og den måde, virksomheden og medarbejderne opfatter sig selv, siger Rynkeby-direktøren.

– Det giver mening og stolthed at arbejde for en virksomhed, der tager ansvar og støtter velgørende formål såsom børn med kritisk sygdom, og det er blevet en indgroet del af Rynkeby, uddyber han.

– Vi snakker meget cykelløb i Rynkeby, og vi snakker meget sundhed, også sundhed blandt medarbejderne. Vi har mange sundhedsrelaterede aktiviteter, og det hele er koncentreret omkring den fantastiske rejse, Team Rynkeby har været på. Så ja, det har en positiv effekt på vores omdømme, men det har mindst lige så vigtigt en positiv effekt internt i virksomheden, afslutter Peter Frank Andersen. 

Del

Journalist

Tobias Petersen

Andre artikler