Weekly News

Hjælp til egenkontrol i køkkenet

Elektronisk egenkontrol gør det let for virksomheder at holde sig ajour med gældende lovgivning og huske egenkontroller.

Når der er gang i køkkenet og travlt i forretningen, kan det være svært at nå rundt om alle opgaver. Ikke mindst i små virksomheder. Det fortæller salgsdirektør i eSmiley, Mads Bredgaard.

– Det er tit en enmandshær, der både skal købe ind, lave mad, forstå lovgivningen og sørge for, at den overholdes, siger han.

eSmileys elektroniske egenkontrol er en stor hjælp, når man vil sikre, at ens egenkontrol bliver udført korrekt, uddyber Mads Bredgaard.

– Vores system gør det nemt og overskueligt at foretage egenkontrol, og fordi vores system altid er opdateret med de nyeste lovkrav, er vores kunder altid ajourført, siger han.

eSmiley bliver dermed en ekstern kvalitetsafdeling for virksomheden, som sørger for, at den altid lever op til lovgivningen. Det frigiver ressourcer i virksomheden, som kan bruges på arbejdet med maden, påpeger Mads Bredgaard.

– De færreste går ind i branchen, fordi de elsker egenkontrol og ajourføring med lovgivningen. Vi hjælper virksomhederne med at fokusere på det, de brænder for, ved at tage os af den mere kedelige side af sagen, afslutter han. 

Del

Journalist

Tobias Petersen

Andre artikler