Weekly News

Investering i ny teknologi betaler sig hurtigt

Tilbagebetalingstiden på ny teknologi er kortere end mange tror, påpeger CEO i Operator Systems, Tommy Vincentz Larsen.

Virksomheder, der investerer i ny teknologi, behøver ikke nødvendigvis vente hverken fem eller ti år, før investeringen er tjent hjem. Det fastslår CEO i Operator Systems, Tommy Vincentz Larsen.

– Investeringer i ny teknologi har ikke nødvendigvis lang tilbagebetalingstid. Det er i mange tilfælde investeringer, du hurtigt får en gevinst ud af, siger han.

Det skyldes, forklarer Tommy Vincentz Larsen, at teknologiinvesteringer ofte fører til øget produktivitet, så snart teknologien er implementeret.

Som eksempel peger CEO’en på Operator Systems’ egne løsninger, der indsamler produktionsdata såsom maskinhastighed, stopårsager, temperaturer, fugtighed, vibrationer og strømforbrug forskellige steder i produktionen til brug for såkaldt ”predictive analysis”.

– Vi har en god kunde, der producerer brød. Vores software giver dem onlineoverblik over, hvad der sker i produktionen, siger han.

– Produceres der eksempelvis for få brød i timen, kan vores software med det samme gøre dem opmærksomme på det og fortælle dem, hvad problemet er, afslutter Tommy Vincentz Larsen. 

Del

Journalist

Tobias Petersen

Andre artikler