Weekly News

Med SweetStreet ruller forkælelsen ind til virksomhederne

Giv medarbejderne en sød pause, og forkæl dem med friskbagte økologiske pandekager, ægte belgiske vafler, flødeis, økologisk fairtrade kaffe, te og varm chokolade. Produkter af økologi og kvalitet er i højsædet og bliver serveret fra en eller flere små vogne, der kommer forbi, når I ønsker det.

Duften af friskbrygget kaffe akkompagneres af den liflige duft af friskbagte pandekager, som får smilet frem og sender tankerne tilbage til barndommen. Medarbejdere i alle aldre flokkes om vognen, som er kommet forbi arbejdspladsen for at forsøde tilværelsen og servere lune lækkerier for medarbejdere, der skal forkæles lidt ekstra.  

– Vi har en lille flåde af forskellige unikke og specialdesignede vogne, der er klar til at rykke ud til firmaarrangementer og events, når en særlig begivenhed skal fejres, eller medarbejderne skal have en ekstra oplevelse, fortæller ejer Nicolas Lund, der står bag SweetStreet, som ud over firmafester, og events også rykker ud til private fester.

– Vi har en passion for at skræddersy det helt rigtige event for vores kunder. Dette kræver ikke bare gode produkter og flotte vogne, men også en forståelse for kunden og en kreativ sans så et overraskelsesmoment finder sted når vi kommer og serverer, siger Nicolas Lund.

Fokus på råvarerne

Fra de små vogne serveres der dansk flødeis, friskbagte pandekager og ægte belgiske vafler samt kaffe, te og chokolade. 

– Vi har et stort fokus på de gode råvarer, økologi og bæredygtighed. Vi laver f.eks. selv vores toppings til pandekager, is og vafler. Det kan være alt fra vores hjemmelavede æblekompot til den klassiske nutella-banan, fortæller Nicolas Lund og uddyber:

– Det er vigtigt for os at give vores kunder en god oplevelse, at skabe et rum der får smilet frem og skabe en pause i dagligdagen. Derfor leger vi også altid med sammensætningen af vores toppings, så de får det ekstra pift.    

Og der er smil på læben, når voksne mennesker får et lille pusterum og skal vælge topping til isen, pandekagen eller vaflen. Man kan se barndommens glimt i øjnene på dem. 

Kunderne lejer vognene i et ønsket tidsrum, og så bliver der langet kaffe og søde sager over disken, indtil vognen kører videre til næste opgave.


Vær med til at forme oplevelsen

Ambitionerne hos SweetStreet fejler ikke noget. Virksomheden vokser støt og roligt, og er nu i gang med at udvide med en butik på Strøget. De drømmer om at skabe endnu flere specialdesignede vogne som er Nicolas Lunds store passion. Vognene har så stor en betydning, at de sågar har fået navne og individuelle identiteter. 

– Vores kunder kan få præcis den oplevelse, og det koncept de ønsker. Er der behov for flere vogne til et event, klarer vi naturligvis også det, siger Nicolas Lund.

Og der er højt til loftet hos SweetStreet, som en gang fik bugseret en pandekagevogn op på sjette sal hos en virksomhed med hjælp fra et par stærke medarbejdere. I nær fremtid vil SweetStreet også være at finde på havet; nærmere bestemt på kanalrundfart i København.

– Vi skal servere søde indslag for medarbejderne hos en stor virksomhed, der har inviteret alle deres medarbejdere på kanalrundfart. Så vi skal være repræsenteret på tre både, hvorfra vi skal bage pandekager og servere kaffe, forklarer Nicolas Lund med et smil.

– Mulighederne er mange og vi gør en dyd ud af at tilpasse og skræddersy kundens forespørgsel – the sky is the limit, siger han. 

Opfinderen af pandekagecyklen

SweetStreet, der blev etableret i 2009, kørte de første år på hobbyplan, men siden 2014 er der for alvor kommet gang i hjulene på de små vogne, som er efterspurgt på arbejdspladser, til private fester og til events. 

– Jeg var faktisk den første til at lancere pandekagecyklen, som nu er blevet et fast indslag i gadebilledet. Jeg stod i min mors butik i 2007 og bagte pandekager og tænkte over, hvordan jeg kunne får de varme pandekager helt ud til andre mennesker, fortæller Nicolas Lund.

– Jeg fik tømt sparegrisen, samlet cyklen, sagt farvel til min mors butik og blev den første i Danmark, til at sælge pandekager fra cyklen.

I dag råder SweetStreet over syv vogne i vidt forskellige designs – lige fra Frøken Kobber, som er den første pandekagecykel til Den sorte Ridder, der er en lille specialdesignet scooter, hvorfra der serveres belgiske vafler og økologisk kaffe, te eller varm chokolade. Så virksomhederne kan leje præcis den vogn de ønsker og som passer ind i deres koncept.

Hør mere om os

Vil du høre mere om street food fra SweetStreet, så kontakt Nicolas Lund på tlf. 4093 5725. Du kan også læse mere om alle mulighederne, se vognene og lægge en forespørgsel på www.sweetstreet.dk 

Se også vores facebook og instagram for inspiration.

Vi glæder os til at forsøde jeres medarbejdere. 


Del

Journalist

EMP

Andre artikler