Weekly News

Syv must-have apparels til din golfrunde

Golf handler mest af alt om selvtillid, så her er syv stærke produkter, der hjælper dig med at holde dig cool og fokuseret fra 1. tee til 19. hul.

1. Cap’en er hovedsagen

Hold hovedet koldt og beskyt øjne og hud fra solens stråler med denne damecap. Du bliver klassisk smart og klar til solrige dage på golfbanen. Den smukke koralfarve er nem at opdage i golfklubbens vrimmel.

Navn: Peak Performance Golf Retro Cap Coral Kiss

Pris: ca. 270 kr.

www.golfbutiken.se

2. Føddernes bedste ven

Golf i Danmark er ikke altid en 100 procent vandtæt oplevelse. Det er til gengæld disse elegante damegolfsko i læder. Ultralette såler med bedre greb og et behageligt skumindlæg gør denne sko til et must.

Navn: Brouge Kiltie Gallivanter

Pris: ca. 1838 kr.

www.gfore.com

3. Det sidder i hænderne

Forår i luften og nyåbnede greens. Gul er ikke bare påskens farve, men også forårets hotteste modefarve, så hvorfor ikke forny garderoben med denne farverige golfhandske og blive den mest hippe på golfbanen?

Navn: Ben Hogan

Pris: ca. 115 kr.

www.happigolf.com

4. Blåt er flot

Klæd dig smart og varmt i denne koboltblå trøje, når det er tid til at smide jakken på banen i forårsvarmen. Merinould-imprægneret med teflon gør at trøjen kan ånde og desuden er vandafvisende.

Navn: Lyle & Scott Tolmount Golf ¼ Zip Merino Jumper

Pris: ca. 880 kr.

www.lyleandscott.com

5. Flamingobold

Giv boldsamlingen et pift med denne smukke sag. Det bliver ikke et problem at finde bolden, selvom du har svært ved at finde fairway. Den glade farve og den eksotiske flamingo leder tankerne hen på varmere breddegrader.

Navn: Vice Pro Flamingo

Pris: 311 kr. (12 stk.)

www.vicegolf.com

6. Cool i øjenhøjde

Vælg et par smarte solbriller fra Dirty Dog og mærk selvtilliden vokse med et af markedets mest cool brands. Modellen Twisty fås i tre forskellige farver med polariserede linser og spejleffekt.

Navn: Dirty Dog Twisty

Pris: ca. 470 kr.

www.dirtydog.com

7. Tørt og godt

Med den patenterede spidsteknologi ser den nye golfparaply fra BLUNT ikke kun fantastisk ud. Den åbner også så let som ingenting. BLUNTs golfparaply fås i to størrelser og en række farvekombinationer.

Navn: BLUNT Golf_G1 og Golf_G2

Pris: 549-849 kr.

www.bluntumbrellas.com

Del

Journalist

Tekst: Anna Bjärenäs. Oversættelse: Torben Thornæs Andersen

Andre artikler