European Media Partner

Bygge­branchens fem største udfordringer

Ifølge direktør og stifter af Bygkontrol og ConAid, Jesper Veber Jeppesen, står den danske byggebranche over for store udfordringer. Vi har spurgt ham, hvad de fem største er.

– Den største udfordring i byggebranchen er manglende arbejdskraft. Dernæst generationsskiftet til Industri 4.0. Den ”digitale” generation er ikke altid enig med den ”analoge” generation om, hvordan opgaverne skal løses, siger Jesper Veber Jeppesen.

– Teknologiimplementering er den tredje udfordring, ikke mindst hos entreprenørerne. De kan og bør blive bedre til at bruge de data, der genereres i projekteringsfasen. Det fjerde er miljø og bæredygtighed. 25-40 procent af verdens CO2-udledning kommer fra byggeriet, fortsætter Con­Aid-direktøren.

– Endelig er der projektkompleksiteten. På verdensplan leveres kun 30 procent af projekterne i øjeblikket til den budgetterede pris, og kun 15 procent til tiden. Det understreger behovet for at optimere og gøre ting anderledes, afslutter Jesper Veber Jeppesen. 

Del

Journalist

Tobias Petersen

Andre artikler

Om os

Analyse Media Group is a leading content marketing agency, producing specialised cross media campaigns in leading newspapers, on social media and online.

www.analysemediagroup.com

Analyse Media Group

    Om os

    Kontakt os

Vores kampagnesider