Weekly News

Dansk processensorer-teknologi i verdensklasse

Nichefokusering, højt kompetenceniveau og teknologisk innovation skaber Baumers evne til at levere processensorer i højeste kvalitet.

I Danmark sidder 10 ingeniører og udvikler elektroniske processensorer i verdensklasse. Det gør de i de danske datterselskaber til Schweiziske Baumer Group, der har 2400 medarbejdere ansat i 19 lande.

Med de danske medarbejders stærke kompetencer, fokusering på kvalitet og moderne automatiseret robotteknologi skaber Baumer helt unikke sensorer, ofte efter kunderens ønsker. Kunderne findes i hele verden og især i fødevareindustrien, hvor Baumer har sin særlige niche.

Én af sensorerne er Baumers niveauswitche – med navnet CleverLevel - der bl.a. kan måle om en tank er fuld eller tom og skelne mellem forskellige medier.

CleverLevel’s innovative egenskaber gør den anvendelig i mange forskellige typer applikationer og produktionsanlæg. Anvendelses mulighederne er derfor talrige og det giver kunderne store forretningsfordele.

Unikke kvalitetsprodukter udviklet specifikt efter kundernes behov har siden 1946, hvor Baumer A/S blev grundlagt, sikret virksomheden en stærk position på markedet.

– Man kan vælge mellem at blive lidt god i alle discipliner, eller blive rigtig god til én. Vi har valgt det sidste, siger Ib Pedersen administrerende direktør hos Baumer. 

Del

Journalist

Joachim Kattrup

Andre artikler