European Media Partner
David Kraul, Nordisk COO hos Europæiske ERV FORRETNINGSREJSER & KONFERENCER

Det kan være en dårlig idé at gå på kompromis med rejseforsikringen

Det er vigtigt at tænke sig om, når det kommer til rejseforsikringer. Der er nemlig ofte en klar sammenhæng mellem pris og kvalitet.


Vi har faktisk en del faldskader, hvor der kan være tale om et brækket ben eller en ankel-komplikation, og det kræver grundig undersøgelse og behandling, som virkelig kan løbe op.

Når man skal ud at rejse, er det en god idé at tjekke op på sine forsikringer. Der findes næppe nogen, der har lyst til at stå i New York med et brækket ben og finde ud af, at rejseforsikringen ikke dækker. David Kraul, Nordisk COO hos Europæiske ERV, forklarer her, hvad det er vigtigt at være opmærksom på:

– Det er vigtigt, at man sikrer sig, at de forsikringer man har, rent faktisk også dækker de ting, man kan komme ud for. Mange tror f.eks., at de er dækket gennem deres kreditkort, men disse dækker typisk ikke erhvervsrejser. Der er også mange kreditkort, der har faste begrænsninger i forhold til, hvilke typer af skader de dækker. Det er specielt, når det drejer sig om medicinsk tilskadekomst, hvor du skal på hospitalet. Her dækker kreditkort ofte slet ikke eller kun begrænset, lyder det fra David Kraul.

Det er især virksomheder, der skal være opmærksomme på deres forsikringer, da de har ansvaret for medarbejdernes sikkerhed, når de rejser. Det er dog en god idé for den enkelte medarbejder at sikre sig, at forsikringerne er i orden, inden man rejser.

EN REJSEFORSIKRING DER DÆKKER MERE END BARE SKADEN

Selvom mange måske ville fokusere på selve skaden og den tilskadekomne, er der ifølge David Kraul også andre vigtige faktorer, der ofte falder uden for ligningen, men som er væsentlige for virksomhederne:

– Det er vigtigt at være opmærksom på, at det ikke kun er skaden på selve stedet, det drejer sig om. Der kan være en evt. hjemrejse forbundet med skaden, hvor der skal tages særlige hensyn, og så kan det være væsentligt, at man får sendt en er- statningsmedarbejder afsted, så man kan få afsluttet det igangværende

Del

Journalist

Redaktionen

Andre artikler