European Media Partner

Epoke­gørende fødevare­mærkning

Schur Marking deltager også i år på Nordeuropas største fagmesse for fødevareteknologi, FoodTech. En af de nyheder, som Schur præsenterer, er den nye printer, Videojet 1580. Printeren er en verdensnyhed, og den er tildelt to stjerner ved FoodTech Product news & Award. Se printeren på Schur Markings stand nr. K8148 på FoodTech i Messecenter Herning 13.-15. november 2018.

– Vores nye printer, Videojet 1580, er designet med en epokegørende teknologi, der giver kunderne maksimal oppetid og effektivitet i produktionen. Printeren kan forudsige almindelige hændelser i printeren og giver en advarsel, før det går ud over printkvaliteten. Når man får besked om et forestående nedbrud, kan man handle inden nedbruddet og derved forhindre det, udtaler Lars Bang, Business Manager i Schur.

– Det er nemt at indkode og betjene printeren. Dermed minimeres betjeningsfejl, hvilket i den sidste ende er med til at reducere omkostningerne og imødegå ikke planlagt downtime i produktionen, afslutter Lars Bang. 

Del

Journalist

Lisbeth Ziegler

Andre artikler

Om os

Analyse Media Group is a leading content marketing agency, producing specialised cross media campaigns in leading newspapers, on social media and online.

www.analysemediagroup.com

Analyse Media Group

    Om os

    Kontakt os

Vores kampagnesider