European Media Partner

Få renere luft i hjemmet


Luften i dit hjem er ikke så ren, som du måske tror. Derfor er det en god idé at investere i en luftrenser, som kan fjerne nogle af de partikler, som vi ellers går og indånder.

– Uafhængige undersøgelser viser, at luften indenfor kan være op til fem gange så forurenet som luften udenfor. Moderne bygninger er ofte så godt lyd- og varmeisolerede, at ultrafine små partikler fanges indendørs og skaber et usundt indeklima. Det kan være sodpartikler fra et stearinlys, partikler fra madlavning, elektronik, møbler, plastik og andre ting, som vi ikke kan se, men som er dårlige for os, siger Hugo Wilson, design­ingeniør i Dyson.

Ved at bruge Dysons Pure Hot+Cool-ventilator kan man hurtigt og effektivt få renset luften via det såkaldte 360° Glass HEPA-filter, som er ét af de mest effektive på markedet. Luftrenseren kan også varme eller nedkøle et helt rum ved hjælp af den indbyggede Jet Focus-teknologi, som sørger for at fordele luften ud i rummet.

Hugo Wilson forklarer, at Dyson Pure Hot+Cool er én af de mest effektive luftrensere på markedet i dag.

– Den fjerner automatisk 99,95 procent af alle de ultrafine partikler, der måtte være i luften indendørs. Det er en intelligent luftrenser, som måler luftkvaliteten i hjemmet og automatisk renser den for de forureningskilder, den sporer. Målingerne sendes samtidig til Dyson Link app’en, hvor man hele tiden kan holde øje med luftkvaliteten i hjemmet, Hugo Wilson.

Dyson Pure Hot+Cool kommer med en Quiet Mark-godkendelse, er sikker at bruge og har ingen synlige varmeelementer. Luftrenseren kan fjernstyres via en lille app, som både viser luftkvaliteten i rummet og udenfor.

Del

Journalist

Paul Sauer

Andre artikler