European Media Partner

Golf med sommerfornemmelser om vinteren

Når vinteren lægger sig som et koldt og vådt tæppe over Norden, og golfbanerne lukker på grund af sne og frost, længes inkarnerede golfspillere efter syden. Vi har samlet nogle guldkorn, der forlænger golfsæsonen.

Sydafrika: Har du lyst til at kombinere golfrejsen med vinsmagning i verdensklasse, spændende historie, kultur og safari? Så er Sydafrika et fremragende vinterrejsemål for den næste golfrejse. På én af Sydafrikas bedste golfbaner, Royal Johannesburg & Kensington Golf Club, kan såvel nybegyndere som mere erfarne spillere afprøve deres færdigheder. Den traditionsrige klub har 130 år på bagen, og Kong George V gav den sit kongelige tilnavn, efter at Prinsen af Wales havde spillet på banen i begyndelsen af 1930’erne. Klubbens to baner har lagt græs til utallige Joburg Open, Afrikas vigtigste golfturnering, og byder på en anderledes golfoplevelse i naturlige omgivelser. Klubben består af East Course og West Course. East Course har lagt græs til en række South African Open Championships, og det er primært på denne, at Joburg Open afholdes. West Course var det oprindelige udgangspunkt for Johannesburg Golf Club, da den flyttede hertil i 1909, og den er gennem årene blevet moderniseret. I dag er banen kortere end East Course, og her finder spillere fejende fairways og generøse greens. Udfordringer mangler heller ikke. Langs med banen findes der såvel træer som vandgrave, der giver selv erfarne golfspillere noget at kæmpe for.

Florida: Go West! Sommer hele året, palmer langs greenen, fantastiske golfbaner og komfort i højsædet. Florida har meget at byde på i form af det sande golfmekka det har udviklet sig til, med mere end 2.000 golfbaner. Mange af banerne er relativt flade, men der er undtagelser: I det centrale Florida ligger Juliette Falls Golf Club. Klubben er relativt ny, og banen – der er skabt af John Sanford – regnes for en af de absolut bedste i Florida. Her har man mulighed for at spille underholdende golf på en både gennemtænkt og gennemdesignet bane midt i det kuperede landskab med både bakker og dale. Året rundt kan man nyde uovertruffent golfvejr, og Juliette Falls er – som navnet antyder – udstyret med masser af kunstige søer og vandfald, der udgør på én gang dekorative og udfordrende forhindringer. Temaet er vand og det naturligt bølgende terræn følger spilleren fra start til slut. Fra tee til området omkring greenen. Den velplejede bane byder på udfordrende putting og interessant spil. Og uanset hvornår du besøger Juliette Falls kan du spille i strålende vejr blandt svajende palmer, i omgivelser der er indbegrebet af Florida.

Thailand: Asien er muligvis ikke den verdensdel de fleste forbinder med golf, men faktum er, at Thailand er et fantastisk golfrejsemål for soltørstende vintergolfere. I f.eks. Hua Hin kan golfelskeren opleve fantastisk golf i et behageligt klima – året rundt. Slå et slag i korte ærmer i inspirerende omgivelser, uanset hvilken tid på året du vælger. Black Mountain i Hua Hin har flere gange vundet udmærkelsen ”Thailands bedste golfbane”, og har endda som den eneste thailandske golfbane været bragt på Golf Digests liste over verdens 100 bedste baner. Banen er både udfordrende og sjov at spille på og ved stort se hvert hul bydes der på en fantastisk udsigt i de evigt grønne omgivelser. Klubben har investeret i moderne golfvogne for at sikre den optimale oplevelse, og det gør både tilgængeligheden og bekvemmeligheden høj for alle besøgende – uanset alder. Selv træningsfaciliteterne og klubhuset er moderne og sidstnævnte byder på forfriskninger af høj kvalitet, der kan nydes med slående udsigt over Black Mountain. Hua Hin Resort rummer desuden luksuriøs indkvartering med flere forskellige muligheder, pools, spa-anlæg og massage, der kan sikre en afslappende oplevelse – også uden for golfbanen.

Del

Journalist

Tekst: Anna Bjärenäs. Oversættelse: Rikke Kokholm

Andre artikler

Om os

Analyse Media Group is a leading content marketing agency, producing specialised cross media campaigns in leading newspapers, on social media and online.

www.analysemediagroup.com

Analyse Media Group

    Om os

    Kontakt os

Vores kampagnesider