European Media Partner
PR-foto SUNDHED

Hos Apopro online apotek får du receptpligtig medicin leveret direkte til døren

Apopro er dit personlige onlineapotek, der gør det lettere at få det bedre. Spring køen over får grundig vejledning specifikt til dig.


Online apoteket Apopro er startet Tine Vestergaard, der er uddannet farmaceut fra Københavns Universitet, og som tidligere har arbejdet både som apoteksfarmaceaut og som kvalitetsansvarlig i lægemiddelsindustrien. Det har altid være Tine Vestergaard store drøm at blive apoteker. Hun har siden 2015 arbejdet på at etablere online apoteket Apopro, der i 2017 blev en realitet, idet lægemiddelsstyrelsen gav Tine Vestergaard bevilling til at drive online apotek. Etableringen af online apoteket Apopro betyder bl.a., at man nu som kunde kan få apoteksrådgivning direkte hjem i stuen. Her får man kontakt til dygtige og veluddannede farmaceuter, der kan rådgive på chat, mail og telefon.

Apopro kan bedst betegnes som en intelligent apotek, der automatisk bliver klogere på sin kunde, mens der samtidig er fokus på at skabe en god og personlig kontakt, som skaber god effekt for kunderne og medvirker ti, at der opstår færre fejlbehandlinger. Apopro har sparet huslejen og i stedet investeret i dygtige farmaceuter, der tilbyder alle kunder en fagligt og kompetent rådgivning gennem online-chat, e-mail eller på telefonen. Det giver den fordel, at det er muligt at være både personlig og privat på samme tid, og derved kan de hjælpe kunden til at finde frem til den mest effektive behandling. Ifølge Tine Vestergaard, viser undersøgelser, at op mod 100.000 årligt indlægge pga. fejlmedicineringer:

- Vi vil gerne sikre tættere personlig kontakt samt rådgivning til kunderne. Det vil sikre et højere niveau af sundhed og en mere effektiv behandling. Tal fra Apoterkforeningen, Danske Regioner og Dansk Selskab for Patientsikkerhed viser, at 14 % af alle indlæggelser skyldes, at patienterne har taget forkert medicin, og at hver femte håndkøbskunde efterspørger forkert lægemiddel eller bruger det forkert. Det er en udvikling, som vi vil hjælpe med at rette op på.

Apopro online apotek har en klar ambition om at blive verdens bedste online apotek. Den ambition vil man nå gennem arbejde inden for koncepterne machine learning, automatisering og dataindsamling. Koncepter, der de sidste år har været essentielle for mange store virksomheder i deres jagt på at gøre hverdagen lettere og mere effektiv over for kunderne og medarbejderne.

ET INTELLIGENT APOTEK

Hos Apopro er det muligt at dække hele Danmark, med dag-til-dag-levering, fordi man med et online apotek har muligheden for at få rådgivning direkte hjem i stuerne, og lige når man har brug for det. Når man kan betegne Apopro som et 'intelligent apotek', skylder det i høj grad, at virksomheden løbende bliver klogere på deres kunder. Ud fra data kan apoteket nemlig skabe et fundament for den bedste vejledning, der kan være med til at mindske usikkerhed. Apopro har opbygget et arkiv, der består af informationer om produkter og deres brug og virkning, som deres kunder altid kan opsøge, når de har brug for det.

Det er en stor ambition for Apopro, at man arbejder med at øge gennemsigtigheden i medicinalprodukter og de aktuelle priser på markedet, hvilket kommer til udtryk gennem det store udvalg og de forskellige mærker, som der tilbydes. Når en kunde køber lægemidler online hos Apopro via webshoppen, vedlægges der altid en delvist automatiseret vejledning, der viser og forklarer, hvordan produktet bruges korrekt, om der kan være eventuelle bivirkninger samt forslag til brug af alternative produkter.

Tine Vestergaard er overbevist om, at grunden til, at kunderne har taget så godt imod online apoteket, skyldes gode produkter, yderst fair priser og en kundeservice, der er helt i top. Hun mener også, at den teknologiske udvikling, som man hos Apopro er en del af, vil være med til at præge sundhedstilstanden hos den brede befolkning i en positiv retning:

- Vi er med vores koncept på forkant med udviklingen inden for brug af data til en bedre og mere målrettet medicinering. Apopros koncept understøtter den digitale udvikling, som samlet set sikrer en mere effektiv og målrettet behandling af patienter og kunder med behov for receptpligtig medicin og håndkøbspræparater, fortæller Tine Vestergaard.

Del

Journalist

Redaktionen

Andre artikler