European Media Partner

Kvalitet fornægter sig ikke hos Krogsgaards Maskinværksted

ANNONCE – SPONSORERET INDHOLD

Krogsgaards Maskinværksted har de senere år oplevet solid vækst. Det er ikke kun den opturen i verdensøkonomien, der drypper på virksomheden. Det er i lige så høj grad evnen til at specialisere sig, gennem en kombination af høje fagkompetencer og brug af nyeste teknologier, der er forklaringen på resultaterne.

Når verdensøkonomien vækster og det flyder fra udlandet med store ordrer til de største danske industrivirksomheder kan det også mærkes i den danske mangfoldige underskov af små og mellemstore specialiserede underleverandører.

De seneste år positive udvikling i verdensøkonomien har da også medført en betydelig vækst i både omsætning og resultater blandt de danske små og mellemstore industrivirksomheder. Men der er ikke alene den globale økonomi, der kan tilskrives den gode udvikling. Mange danske SMV-industrivirksomheder er nemlig især kendetegnet for et højt specialiseret viden- og kompetenceniveau, der muliggør produkter og specialleverancer med helt unikke egenskaber og kvaliteter.

Krogsgaards Maskinværksted er et godt eksempel på en virksomhed, hvor netop specialisering og kvalitet er en udsagt konkurrencefordel, der udpræget gør sig gældende. Krogsgaards Maskinværksted samarbejder bl.a. med Dansk Gummi Industri, der er en af de globalt førende inden for gummiindustrien. Dansk Gummi Industri har over 100 års erfaring med specialudviklede løsninger i industrielt gummi og udvikler innovative produkter for kunder over hele verden.

– Vi samarbejder bl.a. med Dansk Gummi Industri, fordi der i avancerede industrimaskiner indgår mange unikke dele og komponenter, som vi leverer. I mange tilfælde skal der leveres kun få maskiner og dermed også kun få særligt specialiserede komponenter. Det er vi eksperter i, siger daglig leder på Krogsgaards Maskinværksted, Hans Henrik Krogsgaard Madsen.

Medarbejders erfaring og rutine er i kombination med en opdateret, moderne og velholdt maskinpark opskriften på Krogsgaards Maskinværksted væksthistorie og tilgang til opgaverne. I februar 2019 modtager virksomheden f.eks. en ny fræsemaskine fra maskinproducenten Okuma.

– Mange af vores maskiner er også tilsluttet SolidCam 3D programmeringsanlæg som mange af vores medarbejdere har stor erfaring i at bruge, siger Hans Henrik Krogsgaard Madsen.

Med tilføjelsen af de nye moderne digitale muligheder i 3D programming sparer Krogsgaards Maskinværksted ikke bare produktionstid og kan levere hurtigere til kunderne. Det giver også mange flere produktmuligheder i selve produktionen.

– Når vi producerer unikke dele, skal vi kunne fræse og dreje fra mange forskellige vinkler. Vi arbejder med meget komplekse bearbejdninger og vi har teknologien og kompetencerne til at producere de komponenter, der ikke laves i masseproduktion, siger Hans Henrik Krogsgaard Madsen.

Den globale økonomiske væksts forgreningen ned gennem dansk erhvervslivs små og mellestore specialister, deres smidige evne til at samarbejde samt den høje specialiseringsgrad, som man bl.a. ser i samarbejdet mellem Krogsgaards Maskinværksted og Dansk Gummi Industri, er et særkende for Danmark. Det er billedet på en meget effektiv industri, der har giver konkrete økonomiske resultater.

– Gennem de sidste 12 år har vi samarbejder med Væksthuset, som har været os behjælpelige med at udarbejde virksomhedsplan og en vækststrategi. Det har medført en stabil vækst på omkring 10 procent om året. 2018 tegner til at blive det bedste år længe. Det har gjort, at vi i dag leverer til mere end 100 kunder, fordelt på mange forskellige brancher, siger Hans Henrik Krogsgaard Madsen. 

Fakta

Krogsgaards Maskinværksted ApS startede for 30 år siden som en traditionel maskinfabrik, men har siden udviklet sig til en moderne maskinfabrik med speciale i spåntagende bearbejdning, herunder CNC-drejning og CNC-fræsning for virksomheder i Esbjerg, Kolding samt hele Danmark.

Del

Journalist

Joachim Kattrup

Andre artikler

Om os

Analyse Media Group is a leading content marketing agency, producing specialised cross media campaigns in leading newspapers, on social media and online.

www.analysemediagroup.com

Analyse Media Group

    Om os

    Kontakt os

Vores kampagnesider