European Media Partner

Lægemiddelbranchen outsourcer

Den tendens har Nomeco HealthCare Logistics været vidne til de sidste mange år.

– Vi ser et stigende antal producenter af lægemidler, medicinsk udstyr samt biotek, som outsourcer deres logistik. Lige fra distribution og koordination af kliniske forsøg til en fuldstændig outsourcing af lager og logistikhåndtering, fortæller Søren Vesti Esbensen, direktør for Nomeco HealthCare Logistics.

Nomeco tilbyder en lang række services til lægemiddel-, medico- og biotekindustrien i hele Norden, og er den eneste danske virksomhed, der dækker hele forsyningskæden fra kliniske forsøg til tredjeparts logistik og lægemiddelgrossist.

– En anden tendens er øget regionalisering. Hvor industrien før havde landekontorer og så hver enkelt land som et marked for sig, så arbejder man nu ofte i regioner, erfarer Søren Vesti Esbensen. Det har ligeledes betydet en regionalisering af supply chain, og her spiller Danmark en central rolle som indgangen til Norden og Baltikum.

– Det har vi taget konsekvensen af og bygget et gigantisk nordisk lager i Køge med plads til over 60.000 paller, som skal forsyne markedet for lægemidler og medicinsk udstyr i nye nordiske løsninger. 

Del

Journalist

Rikke Kokholm

Andre artikler

Om os

Analyse Media Group is a leading content marketing agency, producing specialised cross media campaigns in leading newspapers, on social media and online.

www.analysemediagroup.com

Analyse Media Group

    Om os

    Kontakt os

Vores kampagnesider