Weekly News

Malariafri safarirejser til Sydafrika

Få en oplevelse for livet, og tag på luksussafari i Sydafrika. Det er ikke sværere end at tage på charterferie; oplevelserne er bare mere eksotiske.

Matswani Safari Lodge ligger som en lille oase midt i de smukke Waterberg bjerge blandt vilde dyr fra alle områder af det sydlige Afrika. Blot 20 minutters kørsel fra lodgen, på et område der er på størrelse med Bornholm, er der mulighed for at se Afrikas Big Five, som tæller løve, næsehorn, elefant, bøffel og leopard. På Matswani er der desuden et væld af antiloper og aber i alle afskygninger, gnuer, zebraer, giraffer blot for at nævne nogle få af Afrikas ikoniske dyr.

– Vores danskejede lodge er femstjernet og giver mulighed for at opleve Afrikas Big Five helt tæt på, fortæller Johnny Laugesen, produktchef fra Store Verden, der arrangerer luksussafari for eventyrlystne danskere.

– Sydafrika er et meget let land at gå til, og det er ikke svært at tage på safari. Vi har sørget for, at komforten er i top i de 14 luksus-bungalows samt på alle udflugterne. Vi har desuden danske rejseledere, som bor på lodgen, og de er naturligvis med på turene, når dyrene, kulturen og naturen skal opleves helt tæt på, forklarer Johnny Laugesen og tilføjer, at lodgen ligger i et malariafrit område, fortæller Johnny Laugesen.

Matswani har siden forrige århundrede eksisteret som kvægfarm. Efter Else og Vagn Christensen overtog stedet i 1998, er Matswani blevet omdannet til et af Sydafrikas mest luksuriøse lodge-områder.

Mange gæster kombinerer den ti dages safari med badeferie på nogle af de kridhvide strande, besøger Cape Town og ser hvalerne svømme forbi eller lader turen gå mod andre gigantiske oplevelser som Victoria Falls.

Del

Journalist

Pia Bundgaard Hansen

Andre artikler