European Media Partner

Med Riskline kan du rejse sikrere på forretningsrejse i udsatte områder

Forretningsverden er blevet mere international, hvilket betyder at flere virksomheder sender deres ansatte på rejser til steder, man ikke nødvendigvis har et stort kendskab til på forhånd. Med den sikkerhed som Riskline tilbyder, er den forretningsrejsende altid up to date når det kommer til sikkerhedsinformation og alerts.

Riskline blev grundlagt i 2007 af den erfarne og visionære rejsesikkerhedsentreprenør Kennet Nordlien. I samarbejde med sine partnere, har Riskline udviklet sikkerhedsservices, der i dag benyttes og er betroede af såvel Fortune 500 virksomheder som mindre virksomheder inden for et bredt spekter af industrier. En af de services som tilbydes hos Riskline er en udvidet kollektion af såkaldte city-safety-maps. Det er et sikkerhedskort, der dækker over 150 byer på verdensplan. Målet er at nå over 200 inden årets udgang. Kortene kan tilgås gennem Risklines online portal såvel som deres app. Kennet Nordlien uddyber hvordan kortet fungere og bliver skabt:

– Vi har lavet city-safety-maps som er polygoner, specielle om- råder i byerne som vi kender til, primært på grund af vores data, som vi har opsamlet gennem de sidste 12 år omkring de byer vi tilbyder sikkerhedsinformation om. Vi benytter også lokal information, som vores netværk har opsamlet. Det er ud fra de fakta og vores data at vores analytikere har skabt kor- tet, som bliver opdateret løbende og derfor altid kan sende relevante alerts til vores kunder, Fortæller Kennet Nordlien.

Også i forsikringsverden er man begyndt at få øjnene op for Risklines city-safety-maps:

– For nyligt er også forsikringsselskaberne begyndt at interessere sig for, hvad vi kan tilbyde af ydelser. Det er noget der er kommer til gavn for både os, forsikringsselskaberne og deres kunder. For forsikringsselskabernes kunder, har det betydet, at de får en bedre oplevelse med vores produkt og derfor gerne vil vælge det samme forsikringsselskab til deres næste rejse. For forsikringsselskaberne betyder det, at de får nedsat deres præmieudbetaling, da folk bliver lidt mere observante, når de gennem vores service hele tiden er opdaterede på, hvad der foregår i området, og der- for, i teorien, er mindre tilbøjelig til at foretage valg, der kan ende med at betyde udgifter for forsikringsselskabet. På den måde er det jo en win-win for alle parter, lyder det fra Kennet Nordlien.


FEMALE SAFTY REPPORTS

Som noget nyt har Riskline iværk- sat rapporten The Female Traveller Safety Report, der sætter fokus

på kvindelige forretningsrejsende. Rapporten indeholder en række detaljerede og lande-specifikke reporter, udført af lokale efterretningseksperter.

Risklines erfarne hold af kvindelige analytikere har desuden lavet individuelle reporter for mere

end 220 lande rundt omkring i verden. I de rapporter finder man informationer om alt fra lokale traditioner, love og sikkerhedssager til specifikke detaljer omkring helbredsproblemer, der kan have direkte konsekvenser for kvindelige rejsende. Reporterne er specifikt udformede som støtte til virksom- hedernes ansvar over for at holde deres ansatte sikre under rejser. Suzanne Sangiovesse, der arbejder som Operations Manager for Risklines America, mener, at de kvindelige forretningsrejsende, i højere grad end mandlige forret- ningsrejsende, er udsatte når de rejser rundt i verden:

– Ikke alle rejsende er ens, og for kvindelige rejsende betyder det, at man står over for nogle helt særlige risici. Kvinder kan nemlig opfattes som ”nemme mål” for kriminelle og er i langt højere grad end mænd i farezonen, når det kommer til seksuelle forbrydelser og chikane, siger Suzanne Sangiovesse og fortsætter.

– Vores højt betroede eksperter inden for området sørger for op- dateringer om risiko i det områder man befinder sig i. Det gør de ud fra en internationalt anerkendte beregning- og managementprocesdurer, der fokuserer på sikkerheden for rejsende og holder kvinderne opdaterede 24/7, lyder det videre fra Suzanne Sangiovesse.

Hun har netop deltaget i en stor international rejsemesse i Chicago, hvor Riskline netop blev inviteret, for at fortælle om deres nye Female Traveller Safety Report.


Del

Journalist

Redaktionen

Andre artikler