European Media Partner

SeniorHøjskolen

Hos SeniorHøjskolen i Nørre Nissum ved Lemvig flytter og bevæger de deltagerne for at skabe gode seniorliv. Forstander Maria Kangas Christensen fortæller.

Hvad kan I tilbyde?

– Vores mål er at oplyse og oplive. Vi vil gerne både inspirere og udfordre seniorerne. Vi er en helt klassisk højskole med morgensamling og masser af kulturelle input. Et besøg hos os handler om at opleve Vestjylland, f.eks. ved at vandre flere kilometer i klitterne ved Vesterhavet og indånde den helt særlige natur med smeltedale og klosterhaven akkompagneret af en masse musik og fællessang på højskolen. Er man ikke helt så mobil, tilbyder vi eksempelvis en vandring i digterens Thøger Larsens fodspor gennem et studie i hans tekster. Eller hvad med at være med og diskutere den højaktuelle ulvedebat eller Danmarks krigshistorie på Vestkysten?

Hvad har I særligt fokus på?

– Et højskoleophold hos os appellerer bredt: Til hånd, fod, hjerte og hjerne. Det betyder bl.a., at vi udover indholdet gør noget særligt ud af måltiderne. Vi sætter måltidsfællesskaberne højt.

– Vi har korte kurser hele året, også jul og nytår. Og er pengene lidt små – og man kun har sin folkepension, er det muligt at søge offentlig støtte til et højskoleophold gennem os. Læs mere og se det nye katalog i begyndelsen af november på www.seniorhoejskolen.dk 

Del

Journalist

Pia Bundgaard Hansen

Andre artikler

Om os

Analyse Media Group is a leading content marketing agency, producing specialised cross media campaigns in leading newspapers, on social media and online.

www.analysemediagroup.com

Analyse Media Group

    Om os

    Kontakt os

Vores kampagnesider