European Media Partner

Produktionen lykkes i det rette klima

Piller er hygroskopiske, hvilket er en forudsætning for, at de virksomme stoffer kan opløses i kroppen. Men de hygroskopiske egenskaber giver store udfordringer i produktionen, hvor ingredienserne naturligvis ikke må reagere med fugten fra luften. Hans-Henrik Thomsen fra Munters, der leverer energieffektive luftbehandlingsløsninger, fortæller om, hvorfor en helt præcis styring af luftfugtigheden er altafgørende.

– Det er eksempelvis sværere at producere piller om sommeren, fordi den absolutte luftfugtighed er højere end om vinteren. Producenterne ønsker et miljø med helt kontrolleret og stabil luftfugtighed året rundt.

Virksomhederne kan også have behov for løbende at regulere på luftfugtigheden, også i forbindelse med forskning og udvikling.

– Der kan være behov for at kunne regulere luftfugtigheden til at kunne gå fra 20 til 85 %RH, f.eks. i et klimakammer. Dét har vi luftbehandlingsanlæg, der kan løse. Med vores såkaldte Plus-systemer kan man i ét og samme anlæg både affugte, befugte, køle og varme. Som noget helt nyt tilbydes en IoT-løsning, hvor man uden om virksomhedens eget netværk kan tilbyde overvågning og fjernkontrol af de kritiske anlæg.

Del

Journalist

Pia Bundgaard Hansen

Andre artikler

Om os

Analyse Media Group is a leading content marketing agency, producing specialised cross media campaigns in leading newspapers, on social media and online.

www.analysemediagroup.com

Analyse Media Group

    Om os

    Kontakt os

Vores kampagnesider