European Media Partner

Spar tid i hverdagen med spændende måltidskasser

HVEM KUNNE IKKE GODT BRUGE LIDT EKSTRA TID? MED MÅLTIDSKASSER FRA KOKKENS HVERDAGSMAD SPARER DU TID I HVERDAGEN. 

Hos Kokkens Hverdagsmad har man gjort det til sin mission at levere måltidskasser med varieret aftensmad, der er super nemt at tilberede og derfor giver overskud og tid til at lave andre ting. Man vælger selv, om man vil have tre eller fire komplette måltider, der også er børnevenlige, varierede og nærende.

EN UNIK MÅLTIDSKASSE TIL DIG

Du kan vælge mellem to måltidskasser, hvoraf den ene fokuserer mere på grøntsager end den anden. Dernæst vælger du, hvor mange personer du ønsker mad til, hvor mange dage, og hvornår du ønsker måltidskassen leveret. Sidst men ikke mindst er det muligt at bytte ud i nogle af retterne, hvis du på forhånd kan se, at der er noget på menuen, som ikke falder i familiens smag.

- Når du bliver præsenteret for nye retter, kan det ske, at du på forhånd kan se, at der er en ret, du ikke har mod på. Det er vi meget bevidste om - at du kan ramme nogle retter, som du ved, familien ikke vil bryde sig om. Derfor giver vi vores kunder mulighed at bytte nogle af retterne ud. Det vil sige, at hvis du kan se, der er frikadeller på menuen i næste uge, og det kan du ikke lide, så kan du gå ind og bytte retten ud til fx chili con carne. Det betyder jo også mindre madspild, da der er en større chance for, at maden bliver spist, siger Merete Vandmose, der er Brand Manager hos Catering Danmark, som står bag Kokkens Hverdagsmad.

Desuden er måltidkasserne så fleksible, at man kan gå ind og rette i både antallet af dage og personer, der skal være mad til:

– Hvis du på forhånd ved, at du ikke er hjemme om torsdagen, så kan vi tage en kuvert fra, eller hvis der kommer gæster om onsdagen, så kan du ligeledes få ekstra kuverter. Det gør vores måltidskasser meget fleksible og personlige, lyder det fra Merete Vandmose.

SPAR TID I HVERDAGEN

Måltidskassernes indhold er stort set færdig, når du modtager det, så du sparer tid på at forberede maden. Typisk vil forberedelsen af måltidet indebære, at du fx selv skal snitte lidt salat eller lignende:

– Tanken med vores måltidkasser er, at du skal bruge så lidt tid i køkkenet som muligt, mens du stadig får god mad. Du får det hele leveret enten om søndagen eller om mandagen. Det vælger du selv. Og så kan du vælge, om du vil have mad til tre eller fire dage, og så får du selvfølgelig maden leveret direkte til døren. Alle råvarer er markerede, så det er let at finde ud af, hvornår de forskellige ting skal bruges. Så følger du ellers vejledningen for, hvordan du færdiggør maden. Det gøres enten ud fra en mail, vi sender til alle eller på vores app. På den måde er det faktisk muligt at have velsmagende aftensmad klar på bare 20 minutter, fortæller Merete Vandmose.

Ud over at stå for indkøb og forberedelse af maden bidrager måltidskasserne også til en mindre opvask, da det er begrænset, hvor mange potter og pander du skal have gang. Man sparer derved tid på begge sider af måltidet, samtidig med at man får en varieret menuplan.

UNDGÅ MADSPILD

Det er smart at benytte sig af måltidskasser af to grunde. Den ene er, at du sparer tid i hverdagen. Den anden er, at man er med til at producere mindre madspild:

– Vi kender alle det her med, at man kun skal bruge en halv dåse tomater, eller en del af et hvidkål, og så ved man ikke, hvad man skal gøre med resten, der så ender i skraldespanden. Det gør vi op med her med vores måltidskasser, hvor alt er doseret, så det passer til retten, og derved går der ikke noget til spilde. I vores produktion køber vi først ind, når vi ved, hvor mange kasser der skal leveres, så vi ikke producerer madspild, fortæller Merete Vandmose.


Besøg Kokkens Hverdagsmad hér 

Del

Journalist

Redaktionen

Andre artikler