European Media Partner

Tanzania byder på det bedste fra hele Afrika

Safari med det mest varierede dyrerige, eksotiske sandstrande og Afrikas højeste bjerg er nogle af de ting man kan opleve i Tanzania. Landet er et samlingssted for det bedste af Afrika, mener Tanzania ekspert. 

Afrika oplever en stor stigning i antallet af turister, men der er stadig mange danskere der ikke har fået øjnene op for det eksotiske kontinent. Og det er en skam. Især Tanzania har utrolig meget at byde på, fortæller Tanzania kender og direktør for rejseselskabet Tanzania Tours, Jakob Mølkjær. 

- Mange har et særligt billede af Afrika, som noget usikkert, men de fleste bliver overrasket over, hvor ordentlig alting er. Vi har i over 10 år sendt 8-10.000 danskere afsted til Tanzania, og der har udelukkende været positive indtryk og gode minder fra fantastiske oplevelser.

Jakob Mølkjær har selv rejst i Afrika i mange år, og forelskede sig i Tanzania. Siden 2006 har han arrangeret skræddersyede rejser til landet på den afrikanske østkyst. 


Veltilrettelagt safaritur

Særligt safari er populært og tiltrækker mange til Tanzania. Der findes forskellige steder at opleve den vilde natur helt tæt på som Ngorongoro naturreservat, der er et kraterhøjland med en tæt bestand af gnuer, zebraer, gazeller, sorte næsehorn, flodheste og meget mere. Det blev tilbage i 1970’erne optaget på UNESCOs liste over verdensarv. Krateret er et ofte besøgt sted til safari ligesom Serengeti nationalpark, som Ngorongoro grænser op til. Serengeti ligger tæt ved Lake Victoria og strækker sig over næsten 13.000 kvm. Den årlige migration af flere millioner zebraer og gnuer, der vandrer på sletterne er en af de største turistattraktioner i hele Tanzania.  

- Drømmer man om at rejse på safari kræver det en god planlægning. Dyrene bevæger sig rundt hele året, og det er forskelligt, hvor det er bedst at se alt afhængigt af årstiden.

Derfor tilrettelægger Tanzania Tours altid safarirejserne så de passer til årstiden, og hvad man har lyst til at se. Er det the big five med løven, leoparden, det sorte næsehorn, den afrikanske elefant og bøflen? Eller er det gnuernes vandring, fuglelivet eller noget helt tredje, der prioriteres højest?

Derudover påpeger Jakob Mølkjær, at det kræver gode guider at få det bedste ud af sin tur ud blandt de vilde dyr på savanen: 

- Der skal være gode guider. De skal ikke kun skal være gode til engelsk, så det er nemt at kommunikere, de skal også selv være entusiastiske og vide, hvor det er bedst at tage hen den enkelte dag, forklarer Jakob Mølkjær.    


Alt andet end pakkeløsninger

Mange vælger at kombinere deres safarirejse med en badeferie på Zanzibar eller med at bestige Afrikas højeste bjerg Kilimanjaro. Zanzibar er en ø nord for hovedstaden Dar es-Salaam, og strandene her er billedskønne med azurblåt hav, hvidt sand og grønne palmer, der danner en fantastisk scene for de lyserøde solnedgange. Kilimanjaro er med sine næsten 6000 meter Afrikas højeste bjerg, og tiltrækker mange bjergbestigere hvert eneste år, der går mod den sneklædte top. 

- Vi skræddersyer alle vores rejser til hver enkelt kunde, og har slet ikke en standardpakke. Vi bruger lang til på at snakke med kunden om deres ønsker og behov, og på den måde kan vi tilrettelægge det bedst mulige forløb, forklarer Jakob Mølkjær. 

Han oplever en klar tendens til, at folk gerne vil opleve nye dele af verden, og man er klar på spændende og utraditionelle destinationer. Men han oplever også, at mange tror, man kan planlægge alt selv og derved spare en masse penge. Det er sjældent tilfældet, og ender med at gå ud over hele rejseglæden og oplevelsen. 


Den bedste rejseoplevelse kræver ekspertise

I Tanzania Tours har de brugt mange år på selv at rejse rundt og finde de rette partnere, som matcher deres værdier og forstår danskernes rejsevaner og behov.   

- Vi er et lille firma med tre ansatte, og laver KUN rejser til Tanzania. Vi er eksperter i Tanzania og besøger ofte selv landet for at tjekke alting og finde nye gode steder. Vores guider ved, hvordan danskerne vil have det, de kender vores humor og ved, at det er vigtigt med en god kommunikation, forklarer Jakob Mølkjær.

Tanzania Tours er et af de højest rangerede firmaer i hele Danmark, når det gælder tilfredse kunder på Trustpilot i flere forskellige kategorier som for eksempel Kulturrejser, Rejsearrangør eller Rejsebureauer. 

- Vores stærke side er at vi er specialister, der tilrettelægger alt ud fra kundens ønsker, afslutter Jakob Mølkjær. 


Del

Journalist

Iben Bjørgulf Antonsen

Andre artikler

Om os

Analyse Media Group is a leading content marketing agency, producing specialised cross media campaigns in leading newspapers, on social media and online.

www.analysemediagroup.com

Analyse Media Group

    Om os

    Kontakt os

Vores kampagnesider