European Media Partner

Træn dig til millioner i esport

GamerzClass hjælper unge gamere med at forfølge drømmen om en levevej indenfor gaming

gennem online læring i professionelle omgivelser.

Vores coaches får nogle redskaber, så vi er sikre på, at de kan lære fra sig

Gamere der gerne vil forbedre deres esports evner, har tidligere været tvangsindlagt til YouTube lektioner med grynede videoer og dårlig lyd. Men masterclass-konceptet, GamerzClass, vil gøre op med manglen på professionel coaching, og har derfor udviklet en platform, hvor unge spilentusiaster kan lære af esportens elite.

I modsætning til meget af det gratis materiale, der ligger på nettet, laver GamerzClass topprofessionelle kurser filmet i et studie under professionelle forhold. Dermed rykker det københavnske firma online læring et gevaldigt nøk op fra de hjemmelavede webcam-produktioner, som gamere, der gerne vil blive bedre, tidligere har måttet ty til. Ophavsmanden bag GamerzClass, 26-årige Victor Folmann, fortæller at idéen opstod, da han selv nåede et uønsket loft i sin esport-læring.


”Jeg stoppede egentlig med at spille fodbold, fordi jeg gerne ville spille computer. Jeg nåede til et vist niveau, og så kunne jeg ikke rigtig blive bedre. Dengang jeg spillede, var der slet ikke noget læringsmateriale online, og det syntes jeg var underligt,” fortæller han. GamerzClass’ kurser er med professionelle spillere, der underviser. Det bliver filmet i et studie med fire kameraer og topprofessionelt udstyr, så slutproduktet bliver af højeste kvalitet. Kurset er designet af GamerzClass sammen med de individuelle undervisere, og handler i høj grad om at dele alle erfaringerne og de bedste tips og tricks. I hvert kursus får deltagerne løbende opgaver, som man løser i spillet, mens man optjener point. På den måde kan man hele tiden følge sin egen udvikling. ”Kerneproduktet er hamrende fedt videomateriale, hvor der virkelig bliver lagt kærlighed i produktionen. Og så gør vi rigtig meget ud af, at vores coaches får nogle redskaber, så vi er sikre på, at de kan lære fra sig,” fortæller Victor Folmann.

GamerzClass har et samarbejde med FCKs esport hold North, og blandt deres esport instruktører finder man Agge, Froggen, Pimp og Ettnix, der underviser i FIFA, League of Legends, Counter Strike og Fortnite. Grunden til at platformens coaches ikke er hvem som helst, er at brugerne ifølge Victor Folmann, gerne vil undervises af professionelle med erfaring.


”Folk bliver motiverede af dem, der selv har været møllen igennem, der ved noget om, hvordan det er at være professionel. Det er det vi gør her,” siger han. Victor Folmann har selv en karriere som professionel fodboldspiller bag sig. Derfor er hans tanker omkring udviklingen af GamerzClass heller ikke ulig tilgangen til sport på højt plan. ”Vi har også det mentale og fysiske aspekt med. Vi tager mere en eliteidrætstilgang til det. Lidt ligesom man gør med fodbold og håndbold, og så implementerer vi det, i de læringsmaterialer vi laver,” siger han.

Fakta

GamerzClass gik i luften i oktober 2018 og har 14.000 brugere verden over.

Målgruppen er unge i alderen 12-28 år.

Sælger produkter i 40 lande, dog mest i USA.

Del

Journalist

Sara Marie Dynesen

Andre artikler

Om os

Analyse Media Group is a leading content marketing agency, producing specialised cross media campaigns in leading newspapers, on social media and online.

www.analysemediagroup.com

Analyse Media Group

    Om os

    Kontakt os

Vores kampagnesider